Human Design Guides

Human Design bliver også kaldt for 'Manualen til dit liv'. I denne artikelrække kan du blive klogere på hvad Human Design egentlig er. 

Tidspunktet for din fødsel human design2

For at beregne din Human Design analyse, er det nødvendigt helt nøjagtigt, at have tidspunktet for din fødsel. Her kan du læse, hvordan du finder det.

human design De 4 aura typer

 
I Human Design findes der 4 aura typer. Når du kender din Human Design type, vil du få en større forståelse af hvordan du fungerer bedst, og hvordan du påvirker andre.

rense dine chakraer med krystaller

 
En chakra udrensning med krystaller, er en kur der er nem at gå til, og alligevel har en stor virkning. Det eneste du har brug for, er 8 små chakra krystaller.

Human Design og Solar plexus


Alt for ofte, lytter vi mere til vores tanker, end til vores følelser. I Human Design er solar plexus et vigtigt chakra, som man bør lytte opmærksomt til.

Human Design og kronechakraet


Gennem kronechakraet modtager vi information fra det kosmiske bevidsthedsfelt. Det danner et pres, der presser på for at vi skal søge efter mening i livet.

Human Design og halschakraet


Halschakraet er centrum for forandring og forvandling, og det regulerer også, om vi gør os bemærket i verden - det kan være på den gode eller den dårlige måde.

human design chakraer

 
Antallet af chakraer har ændret sig: efter opdagelsen af Uranus i år 1781, har mennesket udviklet 2 nye chakraer; et identitetscenter og et miltchakra.

human design indre autoritet


Alle har en indre autoritet, som virker som et indre kompas, der fortæller os, om noget er godt for os, eller ej. Vores indre autoritet er en form for bevidsthed, der går udover hvad vi kan nå frem til med vores tanker i hovedet.

Human Design og rodchakraet


Rodchakraet er kilden til den igangsættende kraft. Rodchakraet får os til at engagere os, udvikle os, og det hjælper os igennem livets sværeste udfordringer.

human design chakraer

 
Når du kender dine åbne chakraer, ved du præcist, på hvilke områder du er åben og sårbar, over for indflydelse fra andre, og hvordan du kan tackle det bedst.

betalingsmuligheder